Bewust geld aantrekken

geld

2 weken geleden ging mijn Blog over overvloed. Ik kan oprecht zeggen dat ik heel dankbaar  ben voor de overvloed in mijn leven. En toch heb ik nog mijn les te leren met geld. Sinds ik me hier bewust van ben vraag ik me steeds af: Wat kan ik doen om een overvloed aan geld aan te trekken?

Zou er iemand op de wereld zijn die tevreden is met de hoeveelheid geld die hij/ zij bezit? Of zou de drang naar meer altijd blijven bestaan? Als zelfs de rijkste mensen ter wereld nog naar meer geld verlangen, dan wordt het wel duidelijk dat in de hoeveelheid geld op zich niet het geluk is te vinden.

Betekent dit dat geld vies is, of alleen voor hebberige mensen? Staat het in de weg om meer bewust te zijn? Ik geloof het tegendeel. Geld is de meest tastbare spiegel van mijn overtuigingen: Ben ik het waard? Geeft het uitgeven van geld me voldoening? Zou ik meer geld willen? Als je op al deze vragen een volle “Ja” kan geven dan ben je al bezig geld aan te trekken. En als je ernaast nog andere overtuigingen waarde geeft, terwijl je zegt meer geld te willen, dan is het zinvol om je bewust te worden van die overtuigingen.

Max Simon van Big Vision Business heeft een fantastische geld-bewustzijns-training op internet gezet die gratis voor iedereen toegankelijkelijk is: Money Breakthrough Challenge. Dit is een 21 daagse audiotraining van 20 minuten per dag. In zijn training leer je om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je financiële situatie. “Mensen met een hoger overvloedsbewustzijn kunnen meer voor de wereld betekenen.”

Komende woensdag 2 oktober zal ik dagelijks de challenge van de dag posten op mijn facebook site. Je kunt ook mailen naar WakkerOnderwijs@gmail.com. Dan stuur ik de link naar je door.

money breakthrough challenge