Dans en Stembevrijding

Een samenwerking van Blauwe Aarde en Wakker Onderwijs

Bekijk hier de Trailer *

Er is moed voor nodig om je authentieke zelf te leven. Als we ons vrij voelen en onszelf durven te uiten van binnenuit dan komt er een oorspronkelijke energie vrij die in lijn is met je Bron, de Essentie van het leven. Het mooie is dat je deze essentie in jezelf niet hoeft te begrijpen. Je bént het al! Alleen is de vraag, ben je ermee in contact? Vanuit dit contact kan het leven gaan stromen. Verbinding, overvloed, vertrouwen, dankbaarheid, vervulling en vreugde, het zijn allemaal aspecten van het leven dat stroomt. En dat is wat we je dit weekend willen meegeven.

We starten de dag met yoga. Daarna zullen we met speelse stem- en dansoefeningen onszelf los maken en openen. In plaats van met woorden gaan we met dans en stem communiceren. Hierdoor gaan we onszelf en de ander leren zien vanuit een nieuw perspectief vol respect en aandacht. Je zult tijdens het weekend veel van je blokkades leren loslaten zodat je aan het eind van het weekend een getuigen-dans en getuigen-zang voor elkaar kunt doen vanuit je authentieke kracht en verbinding met je Bron.

trainers

Lilly Huis in ‘t Veld

Sinds 21 jaar geef ik met passie en plezier vorm aan praktijk ´Blauwe Aarde´. Ik ervaar een diepe drijfveer om mensen terug te brengen bij hun oorspronkelijke kracht. Hierbij maak ik graag gebruik van ´Zielenzang`. Ik hou ontzettend veel van zingen en klank maken zonder oordeel of prestatie en neem je graag mee op deze ontdekkingsreis. Ik geef reeds 15 jaar bewustzijnstrainingen en stemworkshops. Veiligheid, zachtheid en echtheid zijn voor mij een belangrijke bedding die ik jou dit weekend graag wil bieden.

In 2013 heb ik Wakker Onderwijs opgericht om onderwijs en spiritualiteit te verbinden. Ik heb op allerlei verschillende vlakken mensen begeleid. Van wiskundedocent, tot fitnessinstructeur en van yogadocent tot trainer voor persoonlijke en spirituele groei. Ik heb veel met dans en stem gedaan en dit ingezet in mijn eigen workshops. Steeds ging het mij erom om mensen in hun kracht te zetten en om zelf het voorbeeld te leven. Ik geloof dat het mijn missie is om simpel weg gelukkig te zijn en me over te geven aan de stroom van het Leven. En dat is waar ik jou in dit weekend graag bij wil ondersteunen.

Nico van Schaik

programma

klik hier voor het globale programma

  • Datum: 9 t/m 11 november 2018
  • Prijs: € 320,- pp
  • Locatie: Chateau Cortils – Blegny (20 min rijden vanaf Maastricht)
  • € 30,- vroegboekkorting tot 1 augustus.
  • Koppels krijgen samen €40,- korting.
  • Maximaal 16 deelnemers
  • Wie: Voor iedereen die zich vrij wil voelen en van zingen en dansen houdt. Ervaring is niet nodig.
  • Verblijf: op basis van 2 persoonskamers. Tegen extra betaling van €50,- zijn er enkele 1 persoonskamers beschikbaar.
  • Vragen/ aanmelden, mail naar wakkeronderwijs@gmail.com of info@blauweaarde.com

Lilly en Nico bij piano1Zie hier de algemene voorwaarden