Veld van Licht

Veld van Licht

16 maart 2020

Lieve lezer,

Gisteravond hebben we met velen een veld van Licht neergezet voor onszelf, voor onze directe omgeving en voor de hele wereld. Ik heb dit als heel krachtig ervaren. Onze begeleiders van het licht, in de aarde, op de aarde en in hogere dimensies en onze sterrenfamilie helpen ons constant en staan te popelen om ons verder op te tillen naar een hoger bewustzijn, waar we ons gemeenschappelijke Goddelijke Zelf mogen herinneren. Laten we onszelf de toestemming geven om ons collectief op dit veld van Licht aan te sluiten.

We staan op het punt om vanuit de chaos ruimte te maken voor de nieuwe aarde, waar angst plaatsmaakt voor liefde. Waar tekort plaatsmaakt voor overvloed. Waar uitsluiten plaatsmaakt voor verbinding. En waar de natuur in haar stralende kracht mag schitteren. Politieke-, medische-, economische- en onderwijssystemen moeten opnieuw worden uitgevonden. Dat begint vandaag. Met ieders keuze voor verbinding met Licht.

Daarom wil ik je uitnodigen om de komende tijd, vanuit je eigen plek, iedere avond tussen 20:00 en 20:20 dit Licht in jezelf aan te roepen en te delen met de wereld. Je kunt dit een gebed, een meditatie, of een healing noemen. De intentie is hetzelfde. Dit evenement kan gebruikt worden als een platform waar je je kunt aanmelden als je wilt, zodat we ook op persoonlijk vlak weten wie er mee doen. Maar het is ook een plek om je ervaringen en je wijsheid te delen. Het is geen plek om discussies aan te gaan. Voel je vooral vrij om je al dan niet aan te melden. Weet dat het aan de kracht van je intenties niets afdoet.

Verspreid het nieuws als je wilt. Dank je wel en een diepe buiging voor jou.

PS: Dit bericht is ook te vinden op Facebook waar je ook vragen en reacties kunt plaatsen.

meditatie2-buddha

2 reacties op “Veld van Licht

  • Hi Anne, welkom.
   Het voelt heel krachtig om zo met elkaar samen te zijn.
   Voel je vrij dit bericht te delen. Dat kan ook via messenger of FB
   Liefs, Nico

Reacties zijn gesloten.