Veld van Licht

Veld van Licht

gepost:16 maart 2020, update: 7 april 2020

Lieve lezer,

Hoe krachtig is het om samen, in de energie van Licht te zitten. We hoeven niks te fixen. Slechts te ZIJN. Het universum helpt ons constant en staat te popelen om ons verder op te tillen naar een hoger bewustzijn, waar we ons meest bewuste “Zelf” mogen herinneren. Laten we onszelf de toestemming geven om ons collectief op dit veld van Licht aan te sluiten. Van daaruit kunnen we geleid worden en als zuiver instrument gebruikt worden.

We staan op het punt om vanuit de chaos ruimte te maken voor een nieuwe aarde, waar angst plaatsmaakt voor liefde. Waar tekort plaatsmaakt voor overvloed. Waar uitsluiten plaatsmaakt voor verbinding. Waarin de natuur wordt geëerd en deel van ons dagelijks leven wordt. Politieke-, medische-, economische- en onderwijssystemen moeten opnieuw worden uitgevonden. Dat begint bij ons met ieders keuze voor verbinding met een energie van Licht.

Daarom wil ik je uitnodigen om de komende tijd iedere avond, op je eigen plek, tussen 20:00 en 20:20 dit Licht in jezelf aan te roepen en te delen met de wereld. Je kunt dit een gebed, een meditatie, of een healing noemen. De intentie is hetzelfde. Dit evenement kan gebruikt worden als een platform waar je je kunt aanmelden als je wilt, zodat we ook op persoonlijk vlak weten wie er mee doen. Maar het is ook een plek om je ervaringen en je wijsheid te delen. Het is geen plek om discussies aan te gaan. Voel je vooral vrij om je al dan niet aan te melden. Weet dat het aan de kracht van je intenties niets afdoet.

Verspreid het nieuws als je wilt. Je kunt natuurlijk ook je eigen evenement aanmaken of dit evenement delen.

Dankjewel en een diepe buiging voor jou!

Dit bericht is ook te vinden op Facebook waar je ook vragen en reacties kunt plaatsen.

En via mijn website: http://www.wakkeronderwijs.nl/veld-van-licht/

meditatie2-buddha

2 reacties op “Veld van Licht

  • Hi Anne, welkom.
   Het voelt heel krachtig om zo met elkaar samen te zijn.
   Voel je vrij dit bericht te delen. Dat kan ook via messenger of FB
   Liefs, Nico

Reacties zijn gesloten.