Stop 5G in de ruimte en op aarde

appeal stop 5G

Dit is een vertaling van een artikel van Arthur Firstenberg – voorjaar 2019

Deze petitie wordt steeds urgenter

Satelieten gelanceerd – Rechtzaak aangespannen – Donaties nodig

 

Alarmerende achteruitgang gezondheid jongeren

Jongeren die na 2000 geboren zijn (millenials), de eerste generatie die opgroeit met mobiele telefoons, ondervinden een ongekende achteruitgang van hun gezondheid wanneer ze achter in de twintig zijn.

Op 24 april 2019 publiceerde de American Health Insurance association (Blue Cross Blue Shield) een rapport met de titel “The Health of Millenials”. Het liet niet alleen zien dat de gezondheid van deze generatie sterk achteruit gaat vanaf 27 jarige leeftijd, maar ook dat het aantal medische aandoeningen aanzienlijk is gestegen onder de millenials in 3 jaar tijd.

Tussen 2014 en 2017 nam depressie toe met 31%, hyperactiviteit met 29%, diabetes type 2 met 22%, hoge bloeddruk met 16%, psychose met 15%, een verhoogd cholesterol steeg met 12%, chronische darmontstekingen en de ziekte van Crohn met 10% en overmatig gebruik van middelen met 10%.

De achteruitgang van de gezondheid van de millennials werd niet veroorzaakt door de toename van de leeftijd met 3 jaar. In het rapport wordt ook de gezondheid vergeleken van een groep mensen van 34-36 jaar oud. Eén groep in 2014 en de andere groep in 2017. De groep van 2017 was dus even oud als die van 2014. Uit de resultaten bleek dat er in de groep van 2017 een toenamen van hyperactiviteit was van 37%, diabetes steeg met 19%, depressie met 18%, chronische darmontstekingen en de ziekte van Crohn met 15%, overmatig gebruik van middelen met 12%, hoge bloeddruk met 10% en een toename van 7% van het aantal gevallen van verhoogd cholesterol. De onderzoekers constateerde ook dat deze groep een verhoging van 21% had van het aantal hart- en vaatziekten, 15% meer hormoonziektes en een toename van 8% van overige fysieke aandoeningen.

Hier kun je het rapport van Blue Cross Blue Shield bekijken:: https://www.bcbs.com/the-health-of-america/reports/the-health-of-millennials

De enige logische verklaring voor de alarmerende verslechtering van de gezondheid van de Millennium Generatie is de continue bestraling van hun hersenen en lichamen veroorzaakt door onder meer de mobiele telefoons.

De eerste lanceringen van 5G Satellieten

In de avond van 23 mei 2019 lanceerde het bedrijf SpaceX van Elon Musk zijn eerste 60 “Starlink” -satellieten in een lage baan om de aarde. De satellieten werden gelanceerd vanuit het Kennedy Space Center in Florida op een Falcon 9-raket. Musk kondigde zijn voornemen aan om dit jaar zes nieuwe lanceringen uit te voeren, elk met 60 satellieten. Zodra de eerste 420 satellieten in een baan om de aarde zijn, worden ze aangezet om wereldwijde 5G-service aan te bieden aan de eerste klanten van SpaceX. Dit zou tegen het einde van 2019 kunnen gebeuren.

SpaceX is van plan om vanaf begin 2020 met zijn raketten 120 satellieten per keer in een baan rond de aarde te brengen en binnen een decennium de geplande vloot van 12.000 satellieten te voltooien. SpaceX’s licentie van de Amerikaanse Federal Communications Commission staat elke satelliet toe een effectief stralingsvermogen tot maximaal 5 miljoen watt uit te zenden.

De concurrent van SpaceX, OneWeb, is niet ver achter. OneWeb lanceerde de eerste 6 van zijn geplande vloot van 4.540 satellieten op 27 februari 2019. Het heeft aangekondigd 36 satellieten per maand te lanceren en in te schakelen zodra 648 satellieten in een baan om de aarde zijn. Dit zou tegen het einde van 2020 kunnen gebeuren.

Op 4 april 2019 kondigde Amazon aan dat het van plan is om zijn eigen vloot van meer dan 3.000 5G-satellieten te lanceren.

5G in de ruimte is een planetaire noodtoestand, zoals uiteengezet in dit artikel dat ik een jaar geleden schreef: https://www.cellphonetaskforce.org/5g-from-space/. Het is een noodsituatie, niet alleen vanwege de directe straling van de satellieten, maar vanwege de locatie van de satellieten in de ionosfeer. De ionosfeer is een integraal onderdeel van het wereldwijde elektrische circuit dat alle levende wezens van levenskracht voorziet. Zelfs een paar honderd satellieten die gebruikmaken van de enorme hoeveelheid bandbreedte die beschikbaar is in het millimetergolfspectrum, zullen naar verwachting het wereldwijde elektrische circuit vervuilen – en dus ons lichaam – met wat bouwbiologen vuile elektriciteit noemen. Dit is waarschijnlijk catastrofaal voor al het leven op aarde.

Ik ben momenteel betrokken bij een poging om communicatielijnen te openen met de opdrachtgevers van de satellietprojecten, waaronder Elon Musk. Ze geven ook om de toekomst van deze planeet, en ze denken ten onrechte dat ze het goed doen.

Federale rechtszaak om 5G te stoppen

De Santa Fe Alliantie voor volksgezondheid en veiligheid heeft op 21 december 2018 een rechtszaak aangespannen om 5G te stoppen in de Amerikaanse arrondissementsrechtbank in New Mexico. We vragen de rechtbank om die stads-, staats- en federale wetten ongrondwettig en nietig te verklaren omdat ze burgers het recht ontnemen om zichzelf te beschermen tegen gezondheidsschade, en zieke mensen ontdoen van elke vorm van remedie om te herstellen.

Deze wetten schenden de eerste Amendementsrechten op vrijheid van meningsuiting en de mogelijkheid om de regering een verzoekschrift in te dienen over onenigheden. Deze wetten schenden de Vijfde en Veertiende Amendementen omdat ze mensen van leven, vrijheid en eigendom beroven zonder behoorlijke rechtsgang, en omdat het een in bezitnemen is, zonder enige compensatie. Onze eerste gewijzigde klacht is hier te vinden: http://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2019/01/Doc-19- First -Amended-Complaint.pdf.

Petitie statistieken en wat nodig is

Dit zijn de geschatte aantallen mensen die tot 6 juni j.l. de petitie hebben getekend (International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space):

  • 2.000 wetenschappers
  • 1.400 medische dokters
  • 4.000 ingenieurs
  • 2.200 verpleegkundigen
  • 2.500 psychologen
  • 1.200 organisaties
  • 100.000 individuen en organisaties uit 187 landen

Verspreid a.u.b. de petitie 

Het is tijd om druk te zetten op deze oproep. Stuur alstublieft de petitie (www.5gSpaceAppeal.org) en deze e-mail door aan iedereen die u kent. Elke persoon op aarde heeft een aandeel in onze toekomst. We hebben zoveel mogelijk handtekeningen nodig van zoveel mogelijk verschillende soorten mensen.

Tijdens het werken aan de website hadden sommige mensen problemen om toegang te krijgen tot het handtekeningformulier. Dat is nu opgelost en iedereen zou nu moeten kunnen tekenen. Meld u alstublieft niet meer dan één keer aan. Als u zich nu voor de eerste keer aanmeldt, verschijnt uw naam binnen enkele dagen op de website. Als je tussen december en april hebt getekend, verschijnt je naam binnen een paar weken op de lijst. Handtekeningen worden nu automatisch verwerkt, maar ik moet alle inzendingen nog beoordelen voordat ze kunnen worden toegevoegd. Ik werk zo snel als ik kan om bij te blijven.

Donaties nodig 

Donaties zijn nodig om elk aspect van dit werk te ondersteunen: de federale rechtszaak, de internationale oproep om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen, een mediacampagne, lobbyisten om de petitie bij regeringen te presenteren, enz. Ook heb ik een secretaresse en een boekhouder nodig. Donaties kunnen worden gedaan op de Appeal-website en zijn fiscaal aftrekbaar voor Amerikaanse burgers: https://www.5gspaceappeal.org/donate. Neem voor grote donaties contact met mij op. Veel dank aan degenen die al hebben bijgedragen.

Dit werk wordt ook ondersteund door de verkoop van mijn boek, The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life (AGB Press 2017). Het geeft de achtergrondgeschiedenis en wetenschap die nodig is om te begrijpen wat er vandaag gebeurt. Het is het eerste boek dat ooit is gepubliceerd dat de geschiedenis van elektriciteit vanuit milieuoogpunt weergeeft. Het is hier te koop: http://www.cellphonetaskforce.org/buy-the-invisible-rainbow. Alle opbrengsten gaan naar de inspanning om 5G te stoppen.

Ook een grote dank aan Antoinette Janssen en Multerland, die mijn lezing in Taos, New Mexico van 12 augustus 2018 hebben omgezet in een fantastische YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=MpdJ_t5XMvw

Arthur Firstenberg, beheerder International Appeal to stop 5G on earth and in Space.

P.O Box 6216 Santa Fe, NM 87502USATEL: +1 505-471-0129E-mail: info@cellphonetaskforce.org  &  https://www.5gspaceappeal.org 

Andere artikelen van dezelfde auteur: