Speaking Circles en Stembevrijding

lilly nico zingend boom kopie

Nieuwe datum nog niet bekend.

In deze workshop (Speaking Circles en Stembevrijding) ga je leren contact te maken met jezelf en met anderen vanuit je authentieke zelf. In de ochtendsessie zal Nico je via het concept van Speaking Circles uitdagen om met vertrouwen en vanuit een diepe verbinding voor een groep te staan en te spreken zonder angst. Gooi je idee maar overboord dat je een goede spreker moet zijn en dat je goed voorbereid voor de groep moet staan. Want in deze sessie leer je dat een goede spreker vooral een goede “verbinder” is en dat je alleen in deze diepere laag van verbinding een betekenisvolle boodschap kunt overbrengen, zelfs al zou je niks zeggen.

Na de lunch zal Lilly je uitnodigen om via klank je te verbinden met je authentieke zelf en vandaaruit op een natuurlijke wijze aanwezig te zijn in het contact met de ander. Al doende leer je meer te vertrouwen op de kracht in jezelf. Hierdoor zal de expressie via de stem ook krachtiger worden. Muziek/ klank is de taal van de ziel. Het verstand is hier niet bij nodig. Zo ontwikkel je het creatieve, expressieve en intuïtieve stuk in jou dat staat te springen om zich te uiten en om gehoord te worden.

  • Waar: Super Studios, body & mindvleugel, Oliemolenstraat 60 in Heerlen
  • Wanneer: Nieuwe datum nog niet bekend.
  • Catering: Voor koffie, thee en soep wordt gezorgd. Je wordt uitgenodigd om zelf iets mee te nemen wat je bij de lunch met 3 of 4 andere mensen kunt delen. Denk aan een salade, fruit, hartig hapje of iets te drinken. Laat je gevoel maar de vrije loop maar voel je vooral niet verplicht.
  • Investering: €40,-

Hier kun je meer lezen over Speaking Circles.