Nieuwe Aarde Retreat

Nieuwe Aarde Retreat Banner

Dans, Klank, Yoga, Meditatie, Rituelen, Sharing, Hottub & Zijn

Een uitnodiging om één weekend lang in de gevoelservaring van de nieuwe energie te zijn die nu, in ons en op aarde neerdaalt. Een samenzijn waarin we vertragen om onszelf en de ander in gewaarzijn te ontmoeten. Na ruim een jaar in deze krachtige transformerende tijd te zijn bieden we een ruimte waarin je mag ontvangen, herstellen en ontspannen in de liefdevolle frequentie van de nieuwe tijd. In beweging en in rust met gelijkgestemden en zielsverwanten zullen we ons afstemmen op onze werkelijke essentie.

We zijn te gast op het prachtige terrein van de Michaelshoeve met zijn krachtplekken in het nieuw gestarte Retreat en Holistisch Behandel en Well Being Center Ohana. Het is een weekend dat valt onder Educatieve Doeleinden waardoor we binnen de gestelde maatregelen kunnen samenkomen.

Praktisch:

  • Organisator: Wakker Onderwijs
  • Datum: Vrijdag 17:00 – Zondag 17:00 (nieuwe datum nog niet bekend)
  • Locatie: 
  • Meld je aan via Merijn: merijnow@gmail.com, 06-19936028 of via Nico: wakkeronderwijs@gmail.com, 06-28080969
  • Deelname: €280 euro inclusief 6 biologische maaltijden en overnachtingen op stijlvol ingerichte twee persoonskamers. Er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar.
  • Er zijn een aantal 1 persoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van 50 euro.

Over Nico:

nico foto

Nu bijna 20 jaar werkzaam als trainer/ begeleider voor persoonlijke groei. Initiator van Wakker Onderwijs. Geeft Yoga, Verbindende communicatie, Meditatie, Leerlingbegeleiding, Nieuwe Aarde Bijeenkomsten en Retreats. “Ik voel dat het zó tijd is voor de nieuwe aarde in mij en om Thuis te komen in Mezelf. Reis je mee?”

Over Merijn:

Merijn foto

In 2020 heb ik een grote droom gemanifesteerd. Ism met medepionier Annette de Jong hebben we een Holistisch Retreat en Behandel Centrum opgezet onder de naam Ohana Well Being Center. Ik ben trots en vol blijdschap dat ik nu samen met Nico ons eerste retreatweekend hier kan geven.

In mijn dagelijks leven geniet ik van het contact met mijn twee kinderen en van het organiseren van Ecstatic Dance en Biodanza. Maar vooral geniet ik van zelf dansen met vrienden en geliefden. Èn tenslotte van het zitten op de Krachtplek die zich naast het Ohana Well Being Center bevindt. In contact met de natuur en de hoogfrequente energie hier laad ik helemaal op.

aanmelden