Ga staan!

ga staan!

Ken je het gevoel van eenzaamheid? Lijk je vast te zitten in oude patronen? Wil je gaan staan voor wat je diep van binnen weet dat waar is in jezelf? Hier zijn 7 tips om te gaan schitteren als een ster en een gevoel van zingeving te hebben.

 1)   Start de dag met een positieve intentie. Wat is jouw bijdrage voor vandaag? Laat dit het allereerste zijn wat je te binnen schiet zodra je je ogen opent. Meen het met heel je hart. Wees er van overtuigt dat je hier trouw aan bent tot het eind van de dag.

 2)   Neem het voortouw en wees het voorbeeldWacht niet tot een ander iets doet waarvan jij vindt dat het nodig is.

 3)   Vergeef in plaats van beschuldig. Je wrok is een duivel. Het houdt je gevangen en berooft je van je geluk. Kijk in jezelf waar je een ander de schuld van geeft en laat het los want jij wilt gelukkig zijn.

 4)   Vraag om hulp als je jezelf eenzaam of ongelukkig voelt. Sta jezelf niet toe in deze gedachte te blijven hangen. Diegene die op dat moment het dichtst bij je is, is hoogst waarschijnlijk je hulp. Maak er dankbaar gebruik van. En vergeet de engel op je schouder niet. Jouw verzoek om LICHT is het meest krachtige gebed voor jou en voor de wereld.

 5)   Ga staan voor de waarheid! Door je mond te houden en confrontatie te vermijden steun je het tegengestelde. Laat je hart spreken met passie en vuur zodra er een gaatje is voor jouw boodschap.

 6)   Voed jezelf met goed gezelschap. Dit zijn mensen die jou willen opbeuren en je graag zien schitteren. Sluit jezelf in.

 7)   Evalueer je dag  in de avond en kijk of je trouw bent geweest aan je intenties en of je hebt gegeven wat je kon. Zo niet, pas op….de duivel van frustratie en schuld ligt op de loer. Trap er niet in. Gebruik je erkenning slechts als een bron van inspiratie en laat dan de dag in dankbaarheid los.

 Als je deze tips met heel je hart toepast zul je succesvol zijn als ouder, als partner, als vriend, als docent, als ondernemer en in welke andere rol dan ook.

Dank je wel dat jij schittert als een ster.

ster

2 reacties op “Ga staan!

Reacties zijn gesloten.