Het Universum van Licht

universeOp Xiam, 1 van de 373 planeten die rond de Centrale zon draaien wordt een groep zielen uitgenodigd door de Heer van de Centrale zon. Een wezen glimlacht de genodigde zielen toe. “We zijn bijna klaar met het opschonen van het Universum. Alleen in de uiterste uithoeken is er nog werk te doen. Jullie zijn door de centrale raad uitgekozen om er voor te zorgen dat ook deze plekken deel worden van het Universum van Licht. Willen jullie dat doen?” Op dit eervolle verzoek zeggen de zielen graag ja. De heer knikt instemmend en vervolgt: “Jullie moeten weten dat je naar een planeet gaat waar zielen worden geboren als mensen. De mensen daar zijn verward en zullen jullie in eerste instantie niet verwelkomen. Ze hebben geen besef van het Universum van Licht en dat zij hier deel van uitmaken. Maar ze dragen deze herinnering wel bij zich. Het is jullie taak om deze kennis te heractiveren.” De zielen knikken eenstemmig dat ze het begrepen hebben. “De enige manier om jullie naar deze planeet te quantumporteren is door jullie herinneringen te verbergen. We zullen ze aan jullie meegeven als vermomde codes in de cellen van jullie lichamen. Ze worden geactiveerd zodra je wordt geboren. Als dat gebeurt zul je het doel van je reis herinneren. Je zult onze steun voelen en weten dat je nooit alleen bent. Wij zullen jullie steunen bij iedere stap die je zet. Jullie zullen altijd op precies het juiste moment op de juiste plaats zijn om jullie werk te kunnen doen. Met jullie bijzondere gaven kunnen jullie het licht en de kennis in de andere mensen zien. Hierdoor wordt het ook bij hen geactiveerd. Vanaf dat moment zal er meer vreugde en dankbaarheid zijn voor wat jullie komen brengen. Je zult niet hoeven uitleggen wie je bent of wat je komt doen. Doe gewoon je werk. Begrepen?

merkabah

De groep zielen straalt een enorm licht uit. Vervuld van Licht en samengebundeld als 1 grote lichtbol beginnen ze aan hun reis naar de planeet die aarde heet. Het laatste wat de heer van de centrale zon zegt is: “Vergeet nooit om onze steun te vragen. Alleen dan zijn wij in staat jullie te helpen.”

Children-love

En zo komen de zielen aan op aarde. Sommige manifesteren zich binnen dezelfde familie. Voor anderen duurt het jaren voordat ze hun zielenfamilie weer ontmoeten. Bij ieder wordt op een unieke manier de codes van licht geactiveerd. Alle zielen herinnerien zich om steeds om hulp te vragen bij alles wat ze doen. Ieder krijgt zijn eigen training. Steeds als 2 zielen van de centrale zon elkaar ontmoeten, spatten de vonken er vanaf. Dit blijft niet onopgemerkt voor het thuisfront. Vreugde en dankbaarheid groeien. Steeds meer codes worden geactiveerd. Binnen een mum van tijd is het opruimproject voltooid.

kind op schoot in handpalm