Veilig omgaan met straling


elektrosmog

De wereld is vol van WiFi, Smartphones, Tablets en andere draadloze apparaten. Dat kan heel handig zijn, maar hoe zit het met de gezondheid van jou en je kind? 

Wist je dat kinderen extra gevoelig zijn voor de straling van draadloze apparaten? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat, voor onze gezondheid, blootstelling aan niet ioniserende straling drastisch verminderd moet worden.

Nederland behoort wereldwijd tot de landen waar de stralingsdichtheid het hoogst is. De norm bij ons is bijvoorbeeld een factor 10.000 x hoger dan in Oostenrijk. Er wordt weinig gedaan aan bewustwording en preventie. Vaak worden waarschuwingen en verzoeken tot actie weggewimpeld. Overheden en andere bestuursorganen gebruiken als argument dat ze zich aan de richtlijnen van de GGD houden. Maar waar zijn die richtlijnen op gebaseerd?

Minder straling op de werkvloer betekent minder ziekteverzuim voor het personeel. Minder straling in huis maakt de weg vrij voor een gezonder leven. En minder straling op school leidt tot een betere ontwikkeling van uw kind.

Op uitnodiging geef ik een lezing over dit onderwerp. Een richtprijs hiervoor is €200. Voor vragen mail wakkeronderwijs@gmail.com

Hier vind je 16 tips om straling in huis te verminderen. 

Voor de Engelse versie klik HIER

Klik hier voor meer nieuws over het 5G netwerk