Thrive – Filmavond

Thrive 2 met Nederlandse ondertiteling

Thrive 2 met Nederlandse ondertiteling

Wat is er voor nodig om als mensheid weer te floreren? Wat maakt dat we nu in een tijd leven van angst, onzekerheid, eenzaamheid, te kort en zelfs de bedreiging van uitsterven?

Thrive is een documentaire die hier op een positieve en krachtige manier antwoord op geeft. De oplossing ligt in het decentraliseren van de vijf pijlers: De regering, onderwijs, het financiële systeem, gezondheidszorg en energievoorziening. Als deze systemen lokaal kunnen bloeien, met gelijke rechten voor iedereen, dan kunnen we op onze schitterende planeet floreren. De documentaire brengt de kwantumfysica samen met praktisch toepasbare uitvindingen en inzichten op gebied van vrije energie, geneeskunde en spiritualiteit. Alle gereedschap is er al om de nieuwe aarde zichtbaar te maken.

Het eerste deel kwam in 2012 uit. Tijdens deze avond gaan we het onlangs verschenen en zeer actuele tweede deel kijken. Na afloop nemen we een kort moment van integratie en reflectie. 25% van de opbrengst is voor de organisatie ThriveOn.

  • Bekijk hier de trailer
  • Klik hier voor vragen en aanmeldingen
  • Bijdragen €15,-. Graag contant of per tikkie bij de entree
  • Tijd: 19:30 – 22:30 (welkom vanaf 19:15)
  • Er is voldoende ruimte om ons aan de Coronarichtlijnen te houden. Graag vooraf reserveren.

Data en locatie:

Beide data zijn uitgesteld. Neem contact op voor een aangepast programma.

 

thrive-2-1000x600